YüRü oĞlUm eNdAmInI GöReYiM SeNiN Bn ÜçGüNlÜk sEvGiNiN EjDaDıNı sIkEyIm kOyDuYsA BiR KeRe kOyMaDıYsA BiN KeRe....
dünyda iki çeşit gül olsun biri kırmzı biri beyz ben sni sevmssm kırmızı güller solsun sn bni svmzsn cümle alm GÖTÜNE KOYSUN
unutmaq qerekıomus unutuLma pahasında..zaman deıLmıs qDenıı qTıRen..AsLnDaa zamnMı$ waaR oLannı qtüreen.
susKi kırdıqın kaLp uynMasnn....
Né dnyLr yıktm sni buLmak içn, Né umutLr unuttm sana gLmk içn! Snse 'ayrıLık' dedin en b$nda.. AğLa ağLa $mdi yLnzLığına!! ağLa..
sésiNi özLédm bazn qLméni géréksz baqırManı seni özLédm her$éinLé ynLızca séN,...
inzivaYa çékiLmş ßir séhrN ortasıNda bıraktıM sséNi térK édéLi ç0k oLdu...
[color:3e59="***nna"]intihara meyiLLi oyunCak bébékLérs bz dunyanın donuoR oLmas eqLndrmés ßizi qzLérm kapaLı v:é aqLaamakLı béni..
1séN dusuN 1bN hanqimiz tutMadıK éLLérimzDén...
ßéLki umruNda biLé déiL ama bN senszLıqı hiç sewmedim..
sén yaLnlara aşk satanLarın iLk adrési bn satıqın soN aşqn ta kéndisi..
ucurumLarı taM aşıorKén kırıLıoooo kaNatLarım..
yapßoz yaptıqın kaLbıMn parçaLarıNı gery topLa lutfénnn......(:
Ne senLe Ne seNsiz aCı weRiR sessizLiq buNu anLatMaq çoK zoR ne gitSeN ne kaLsaN oLmaz haYat seN yoKsaN...
öyLé séNdén çoK uzaKLarda déiLim kİ görMésiNi biLéN gözLérindéiM...
yaLnızLııN acIsıNı srdUm da yüReiMe ogüNdeN bugüNe kAn daMLıor göNLümdeN...
aşkta quRur artisLik yapMaya deiL hayatıNı mahfetMeye yaRAr
aşk düŞtü'ü yeRi yaKar dePremLer misaLi yıkAr alaboRa oLur herŞy bu saVaşTan Km saĞ çıKar...
biR düşTe gör YangınLara bir DüşTe göR sevDaLara öLüM aLLahıN emRi bi ÇaRe yoK ayrıLıa...kiM démiş 'caN éskiMéz'dié bu cN tédrgiN téndé CaN da éskiMş béNdé...
baq qözLériMé dinLé kaLbiMin sésiNi séNin içiN yaŞayAn bédéniMin hér zaMan saNa ihtiYacI vaR...
Resti Cektim Kadereßelki İsyan Oldu TaştıTek ßir ßaşıma KaldımKahbe Acısı ßende SakLıAma ßundan Sonra S!kt!r Ettim Aşkı.Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak.
Sn HyaLLérmn CéLLadı,UmtLarmn KatiLi vé ZavLLı 1 Önrn Acımsz AzraiLi,ßéynmdéki ték KrşnLa Vrdm Kndimi qLp aLßLrsn émantiniii
Gençlik Çağımda Koptu Kıyamet Etmedim Etmem Sana İhanet Gelmez DiyorLar ßiliyorum ßu ßir Kehanet..
Éskidén 0Lsa arKndn ßakR aqLrdm.Şmdi Arkma ßiLé dönp ßkmam.éskdn uqRna DunyLarı Yakardm.Şmdi İsé 1 Kßrit ßiLé çakmam…!
ParçaLanmı$ Vücudum Olmu$ ßir Ses UzakLa$ 0qLm ߀nden Git Kahbele$ Sana DeqiL Seni Sevdiğim İcin ßana Lanet oLsun..
gönlüm sana mutlu 1aşk diliyor icinden bin defa öpmek geliyor seni svdgmi bilmedin ama sen bilmesen bile allah biliyor...
seNi özLediğiMi anLamıorM baZen hisseTmiorm beLkide özLemiorm...
hissetmedeN uyaNıorm beYaz bir güN yatıoRm alaca KaranLık yaLnızLık...
Hérksnki qißi 1 yaLnzLk ßu Hiç 1 TéséLLié ß0yn éqméyén Laftn Sözdn anLmyn 1 yaLnızLk ßu
Kendimden çok Werdim Senin Uqruna,Hep Bendim Sawrulan a$k Yolunda Gör bak bende düştüm en sonunda Son Sözlerin inan boşa..
b1r hayat sectim ! hayat'larin icinden. sebebsizce ya$iyorum õLmek isterken deLice..
'Sana HaSrét var iÇimdé,tarifi "imkanSız" BiÇimdé.!
KorKaK YüReĞimLe CeSur OyUnLar OyNamayI SeVerİm....İşTe BöYle KorKArAk SEvDim Senİ...
AyaĞıMa BuzDaN PrangaLarda VurSaLar BeN YinE SaNA GeLeceĞiM
AdıMı AnAmazSıN,YoLumA ÇıKamazsn,GnLdeN SevemeZsn SN,GeçMiŞi SiLeMzsN,GERÇEKTEN SEVEMEZSİN SEN...
TüKeNinCé MaZéRét AşK AcıDAn İbArét BélKi BéN MAsaLLarIn Mtlu SnLaRIn EtkİsinDydİmM...
GüNdzLeriMde Senİ YaşAyamazKen GeceLerimdede Seni DüşünMek Haram OLmaSıN...
Sayende sevgilim kalbim nasır tutmuş en güzel aşklara...
séninLé i$im ßitmédi ßitméz, a$k qün yüzü qörmédi qörméz sana söyLemeye deqmedi deqmez séni ßénim qibi kimsé séwmédi séwméz
İnSan AzıNdaN ÇıkAnlaRn EsiRyMiş AnLadIm ÇeKtiĞim SözLerİmiN ÇiLEsİ İşKenCeSi
Bana ait olduğunu hissedebilseydim keşke o zaman böyle sinirlenmez içim içimi yemez böyle ağlamaz böyle isyan etmezdim...
Ben Hep Aşkı Karşılıklı Sandım,,,Senide Kendim Gibi MAsum Sandım,,,Şimdi İSe Sandıklarım Geride Kaldı Sende Herkez Gibi Zalimsn
BiterSeN BiTerİm SanDıM,GeLmeZseN GiderSen Yenİ Bir GüNü GöreMem SandıM (U)
BöyLesiNe İçtN SvrKen Geri DnerSin Bir Kabustu -BİTTİ- DerSiN SandIm...
Beni benimle bırak giderken,Başka birşey istemem sen ayrılırken,Ama bir tek beni bırak ne olur,Gerisi senin olsun,senin olsun...
ÖyLe bi a$k ya$aDimki..!Tutkuyuda qörDüm pes etmeyide..
GittiĞin GüN KitLeNdİ KaLbiM (H)
SeNsiz BüTüN SabahLar GeCeLeriMn KefEnidiR...
HaNi BaNa KeNdiNdeN BahsT DmŞtiN yHA BN SndeN İbaReTm DieMedİm Şmdİ iSe Çk GeÇ bN SaNA Ait HerŞei GmDüMmM...
qideRsen;ßeni yerLe ßir eTmeden,umudumu TükeTmeden,yüzüme kapıyı çarpmadan git...ayrıLmı$ qißi qitme özLeyeceqim kadar qitme
Ne O Küçük Hanım Niçin Bu Yaşlar?Ağlama Palyaço Makyajın Akar!
Biliyorum.. Hoşuna gidiyor canımı acıtmak,Büyük haz duyuyorsun, Sen duygusuzsun,Görmüyorum! Duymuyorum artıq Seni Sevmiorm...
BékLédİğM BiR MéLék AsLınDa,CébraiLin KucaĞnda UyUmayı DilerKeN AzrAiLiN eLLerİnDe AğL*** TEk KoRkM...
Kabul Et Kalbim Sen İzin Verdin Gitmesine
UzaĞıM oLmA SéNSİzLiK YavaN...YakıNıNdA ÖLéyİmMm UlAnNnN
SéN Bénİm YaşAma SébébiM CnMdaN Çk SévDiĞmsN YétéR ARtIK DÖN SévgLm SénsiZ YzM GülMézZ[color:3e59="***nna"]
KalBiM SénSizliĞé İsYan EdiCék KaDAr BüYüDü SévGiLiMmM
Söz sna başka bir ten giremz kynuma,Ynik düşmm ucuz oynLara,Mühür vrdum dudakLarma,GeL artk, vakit gLdi ,Canma yetti özLedm çok
Ték TéSélliM GöZlérİnDi BakıP BakıP DéLiRiRdİM BaNa Ölé YakIndIn Ki Hép BénİMsn ZannéDérDiM...!
zeRReme iLi$me güne$ kaRnLıımLa raat bırq bni(!)
SéN Gécéyi BaNa Béla EttiN...BéNsé SaNA OlaN HérŞéyé LaNéT EttiM...
=- O ArtıK BuZ KaLpLi =( Ne yapthıysam Erimedi ..-=
İçimdeKi DuyGu BeNi ÖldürEcEk BekleDim BeklioRuM Ne ZamaN DöNeCeK Şİmdi SEN GidiorSn Yha BeNi Kim SevCEk...
YokluğUn Çok Acı Verİr Bu KalBimE,SeNSizLk ÖlüM gEliR bu GnlümE AğlıOr GzlErM SEN diYe SEN die Ypma BaNA YpMa BuNu Bni BrakMA
$évgíLím ýãnImdã kãL$ãn Né oLuR öMrÜm kOlLarIndã géçSé né oLuR Çok $évdiM GitMé Né oLuR SénsiZ BiR ãNım YoK...
Gécélér Bir Sarılıştır Yalnızlığa,Bir Haykırıştır Karamsarlıktan Yana Vé Gécélér İsyandır Sénsizliğé...
Şimdi Siliyorum Géçmişi,Unutuyorum Hérkési,Yalnız Bırakın Bénim Yüréğimi,Yaşatacak O İçindé İstédiğini...
Yıllarca Aşkınla Boşa Yanmışım Seni Bir Sevgili Bir Dost Sanmıştım Bir Hiçmişsin Meğer Ben Aldanmışım...
Zalim Béni Attığın Gibi Atamam Séni Bir Kénara...
Özümdesin,Sözümdesin,İçimde Yüreğimdesin ALLAH'tan Tek Dileğimsin
Séndé Yalanlara Geliyorsun Olur Olmaz Gidiyorsun,,,
Yasak Aşkın Kurbanıyız Sonu Yokkén Bağlanmışız,Ayrılığı Bilé Bilé Sévméklé Biz Hatalıyız...
séssiZ aqLayısLarımLa ßoquLup s0nsz hayKırıŞLarımLa kayboLuorm..
Keşke biLseydiN saNa karşı savaşMaNıN zor oLduğuNu ve saNa kıyaMadığıMı...Keşke biLseydiN seNi herkesteN kıskaNdığıMé:...
éLLér yansn éLLér kansn éLLér baksn gözLériné hakétmédn bu sévgimi yolun açık olsun bnszligé