Maç Sonu: Michael Skibbe
Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, bugün oynanan 1860 Munchen maçı sonrasında bir basın toplantısı düzenledi.
Michael Skibbe şu açıklamaları yaptı: “Bugün oynadığımız oyunda memnunum. Özellikle ilk 65 dakikadan çok memnunum. Önemli fırsatlar ele geçirdik, ne yazık ki bunları gole çeviremedik. Oyuncuların yorgun olduğunu da göz önünde bulundurmak lazım. Bugün sahada bulunan oyuncular 6. maçlarına çıktılar. Dolayısıyla kolay değil bu kadar kısa bir dönemde bu kadar maça çıkmak. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bugünkü oyundan memnunum.”
Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Michael Skibbe, gol yollarındaki sıkıntı için “Az gol attığımız doğru. Bunu önümüzdeki Steaua Bükreş maçına kadar çok çalışarak aşacağız. Önümüzdeki 10 günlük periyotta bu sorunu geride bırakacağımızı düşünüyorum” dedi.
Hazırlık dönemini de değerlendiren Skibbe: “Gerçekten iyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve çok fazla maç yaptık. En önemlileri ise son iki maçımızdı ve her bir maçta üzerine bir şeyler koyduk. Fakat gol atabilme özelliğimiz geliştirmemiz gerekiyor” diye konuştu..
Bir basın mensubunun Kiessling ile ilgili sorusunu Skibbe “Kiessling ile ilgili hiçbir ilişkimiz ve düşüncemiz yok. Basın toplantılarında transferleri değerlendirmek benim kullandığım bir yöntem değil ve bunu yine yapacağım” diyerek cevapladı..
Skibbe takım şablonu ile ilgili olarksa “ Tamamlanmış bir takım şablonundan bahsetmek mümkün değil. Çünkü bize katılmasını beklediğimiz tedavisi süren birçok oyuncu var. Önümüzdeki 10-14 günde çalışmalarımızı sürdürerek oynayacağımız ilk resmi maçta belki bir şablon görebileceğimizi düşünüyorum. Fakat sakatlıkları süren oyuncular bize katılmadığı sürece bir şablondan bahsetmek doğru olmayacak” dedi.
Teknik Direktörümüz Skibbe'nin maçın ardından Allianz Arena'da yaptığı açıklamaları anasayfadaki Sarı-Kırmızı Medya bölümünden izleyebilirsiniz